Smart Radio toestellen

/Smart Radio toestellen
Smart Radio toestellen 2017-08-31T10:29:40+00:00

Smart Radio toestellen

tg28

Smart Radio TG-28 (Tijdelijk niet beschikbaar)

De TG-28 is de kleinste telg in ons Smart Radio toestellen gamma, maar daarom niet minder krachtig. Dit toestel beschikt over alle gangbare functies en kan optioneel worden uitgerust met een GPS module. Het toestel beschikt zelfs over een klein monochroom LCD scherm waarop je het kanaal, de batterij en de correspondent kan aflezen. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat het toestel zeer draagbaar is en weinig plaats inneemt. Wordt geleverd met een handige clip om aan uw riem of shirt te bevestigen.

tg57

Smart Radio TG-57

Het meest gebruikte toestel in ons gamma. Eenvoudig in gebruik en spat waterdicht. De TG-57 is het werkpaard onder de radio’s. Door middel van 2 knoppen + een selectie knop kunt u groepen of gebruikers selecteren. Groepen en namen worden luidop voorgelezen door de ingebouwde spraak module. Dit toestel blinkt uit in z’n eenvoud en is standaaard in het abonnement inbegrepen.

Smart Radio TG-80 (Binnenkort)

De TG-80 bied alle functie die de TG-57 heeft, met het voordeel dat het toestel over een display beschikt. Hierdoor is het mogelijk om gebruikers en groepen te selecteren via het scherm. Dit toestel is voorlopig nog een prototype en nog niet commercieel verkoopbaar. Héél binnenkort beschikbaar!

Smart Radio TG-100

Smart Radio TG-100

Deze mobiele radio is uitermate geschikt voor het inbouwen in voertuigen. Het toestel beschikt over een klein status scherm, zodat de chauffeur ten allen tijde kan zien met welk kanaal en/of gebruiker hij praat. Er zijn verschillende accoisoires aan te sluiten op dit toestel.