Camerabewaking

Tokio Group camerabewaking

Onze professionele camerabewakingssystemen stellen u in staat uw eigendom of zaak visueel te controleren waar en wanneer u dat wilt. Wij plaatsen camera’s in industriële omgevingen en hebben oplossingen voor plaatsen waar bijzondere esthetische vereisten gesteld worden of waar een verborgen opstelling noodzakelijk is. De visualisatie in High Definition (HD) kan gebeuren op monitoren, computer, laptop of zelfs PDA of GSM.

Het volledige productgamma van Axis of Ubiquiti is digitaal. Hierdoor zijn ze zeer flexibel en tevens te integreren in uw reeds bestaande bedrijfsnetwerk. Ook verbindingen tussen verschillende vestigingen zijn mogelijk, al hangt dit uiteraard af van de beschikbare bandbreedte.

Unifi UVC-PRO

De UVC-PRO is best verkochte camera uit de reeks. Deze bewakingscamera beschikt over de mogelijkheid om op te nemen in HD of FULL HD (720p of 1080p). Het toestel heeft een zeer breed dynamisch bereik en kan evenwel gebruikt worden voor nachtopnames. De UVC-PRO is zowel binnen als buiten te gebruiken!

UVC-PRO
Ubiquiti UVC-DOME

Unifi UVC-DOME

De UVC-DOME is een camera die u perfect kunt monteren in een vals plafond. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze nemen videobeelden op in HD (720p), ook ‘s nachts. Doordat je de toestellen vrijwel volledig kunt inwerken in het plafond, zijn ze zeer discreet op te stellen.

Unifi UVC-NVR

De Unifi NVR (Network Video Recorder) is een toestel met vooraf geïnstalleerde software die het plaatsen en beheren van camera’s zeer makkelijk maakt. Met de NVR kan men ook automatisch alle camera’s beheren en per camera kan men bijvoorbeeld bewegingszones instellen.

Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren op 050 96 66 66 of via het contactformulier. Wij helpen U graag verder!

Unifi NVR

Enkele nuttige tips

Bewakingscamera’s zijn een vertrouwd fenomeen geworden. Ook vele zelfstandigen en vrije beroepers installeren ze, vooral om het risico op diefstal, inbraak en vandalisme te verkleinen. Bovendien is deze investering fiscaal aftrekbaar. Maar u dient zich wel aan de privacyvoorschriften te houden. Uiteraard lichten we deze regelgeving graag toe tijdens een verkennend gesprek.