Tweedehandse hardware

Sinds enkele jaren bieden we kwaliteitsvolle tweedehandse hardware aan. Het gaat om jonge tweedehandse toestellen die uitvoerig getest werden. We geven op alle laptops, pc’s, printers en schermen een standaard carry-in garantie van 3 maanden. De pc’s en laptops kunnen desgewenst met of zonder Windows licentie worden geleverd. Al deze toestellen zijn loten die worden verkocht door leasingmaatschappijen en zijn meestal afkomstig van bedrijven en overheden die hun hardware graag om de twee a drie jaar vernieuwen.

Doorgaans worden deze aan u als eindgebruiker verkocht aan een fractie van de nieuwprijs. Deze toestellen zijn ideaal voor gebruik in scholen en KMO’s waar het niet noodzakelijk is steeds het laatste nieuwe toestel voorhanden te hebben. Onze laatste tweedehandse hardware kunt u raadplegen door op de onderstaande knop te klikken. Bel ons op voor meer informatie op 050 96 66 66!

Download de lijst – 10/07/2019
*Wees er snel bij want de voorraad is continu in beweging. Deze weergave is geen effectieve stock, maar een wekelijkse momentopname.

Nieuwe hardware

Tokio Group biedt een breed scala aan hardware aan. Laptops, printers, switchen, pc’s, geheugenkaarten, projectors, etc … . U kunt rekenen op onze jaren ervaring om u te laden leiden in uw keuze. Voor elke klant geven we specifiek advies op maat van zijn behoeften. Gaat het over netwerken, beveiliging, bewaking, … . Op alle vlakken zijn wij hierin thuis. Bij de aanschaf van nieuwe hardware is het belangrijk dat u de juiste software kiest, denk maar aan Microsoft Office, een anti-virus beveiliging en daarbovenop een anti-spam filter.

Als u als klant niet onmiddellijk een bepaalde voorkeur heeft welk merk te kiezen voor bijvoorbeeld een laptop dan raden we aan om voor een Lenovo (Ex IBM Thinkpad) te kiezen. Wij hebben hiermee de meeste en beste ervaring. Voor printers geven we dan de voorkeur aan OKI, goede toestellen met betaalbare inkt en tonervullingen en standaard altijd een 3 jaar On-Site garantie voor het geval er toch iets mis gaat. Deze garantie kan uitgebreid worden tot 5 jaar.