Smart Radio toestellen

tg-93

Smart Radio TG-93 (3G/4G)

Het meest gebruikte toestel in ons gamma. Eenvoudig in gebruik en spat waterdicht. De TG-93 is het werkpaard onder de radio’s. Door middel van 2 knoppen kunt u groepen of gebruikers selecteren. Groepen en namen worden luidop voorgelezen door de ingebouwde spraak module. Dit toestel blinkt uit in z’n eenvoud en is standaard in het abonnement inbegrepen.

Smart Radio TG-120 (3G/4G)

Deze mobiele radio is uitermate geschikt voor het inbouwen in voertuigen. Het toestel beschikt over een kleurenscherm, zodat de chauffeur ten allen tijde kan zien met welk kanaal en/of gebruiker hij praat. Er zijn verschillende accessoires aan te sluiten op dit toestel. In tegenstelling tot de TG-170 kan men op dit toestel geen kaart oproepen.

Smart Radio TG-170 (3G + Wifi)

Deze mobiele radio is uitermate geschikt voor het inbouwen in voertuigen. Het toestel beschikt over een groot kleurenscherm met touch functie, zodat de chauffeur ten allen tijde kan zien met welk kanaal en/of gebruiker hij praat. Er is nog veel meer op dit scherm te zien zoals de locatie van collega toestellen op kaart. Er zijn verschillende accessoires aan te sluiten op dit toestel.

Smart Radio TG-200 (3G + Wifi)

Deze mobiele radio is voorzien van een extra groot 4.5inch scherm. Het grote voordeeel tegenover de TG-170 is dat op dit toestel makkelijk een kaart kan worden weergegeven. Zo kan de gebruiker in één oogopslag zien waar de andere gebruikers zich bevinden. Ook vergemakkelijkt het grote scherm de werking van het toestel. Via het touchscreen kan je makkelijk kanalen of gebruikers selecteren.