Draadloze netwerken

Wifi voor KMO’s, hotels, horeca, etc …

Tokio Group is al enige jaren gespecialiseerd in het opzetten en beheren van draadloze (wifi) netwerken voor hotels, scholen, horeca en allerhande KMO’s. We gebruiken hiervoor toestellen van Ubiquiti. Ze zijn betrouwbaar, extreem vooruitstrevend en bovenal zeer betaalbaar.

Het voorzien van Wifi op grote locaties is voor ons geen enkel probleem. We bekijken de omgeving en monteren naargelang de mogelijkheden op de gepaste plaatsen Wifi modules. Deze zijn allen met elkaar verbonden. Gebruikers kunnen zonder zorgen zich over de site begeven zonder te moeten vrezen voor het verlies van het Wifi signaal. Je kan dit het best vergelijken met de romaing functie die uw GSM toestel ook heeft. Tijdens het verplaatsen, schakelt uw naadloos over van antenne naar antenne. We doen voor dergelijke installatie beroep op het Unifi gamma van Ubiquiti.

Unifi AP

Ubiquiti Unifi Access Point

featured-product-airos

Wifi straalverbinding over grote afstanden

Heeft een groot bedrijventerrein waar u verschillende gebouwen dient te voorzien van internet? Zit u op een afgelegen locatie waar geen kabel of DSL beschikbaar is, of waar de snelheid van beiden onvoldoende is? Geen nood, want wij bieden de gepaste oplossing voor u. Ubiquiti beschikt in haar productgamma over schotels die Wifi kunnen doorstralen op zeer grote afstanden. We kunnen afstanden halen tot wel 50km ver met snelheden tot 1Gbit per seconde. Dergelijke installaties werken op de 5Ghz band. Snelheden en reikwijdte hangen uiteraard af van externe en geografische factoren.

Wenst u meer informatie over onze draadloze producten, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen op 050 96 66 66 of via het contactformulier.